Crna hronika

Poruka majke mladića iz Zenice razara srce: “Allah te volio više nego tvoja mama i tvoj babo”

U srijedu je u mjestu Osovac kod Žepča pronađeno je beživotno tijelo u rijeci Bosni.

Elvedin Vunić - Facebook

Riječ je o 23-godišnjem mladiću Elvedinu Vuniću iz zeničkog naselja Drivuša čiji je nestanak ranije porodica prijavila policiji, prenosi “Crna-hronika“.

Ranije je Dženana Huseinspahić Vunić za “Hayat” govorila kako je njen sin posljednji put viđen prošlog petka, oko četiri sata ujutro, i od tada mu se gubio svaki trag.

Nažalost, 1.jula porodica je dobila tužnu vijest.

Majka nastradalog mladića na svom Facebook profilu, uz fotografiju, objavila je vrlo dirljivu poruku kojom se oprostila od sina.

Džennetska dušo, Allah te volio više nego tvoja mama i tvoj babo. Hvala Allahu na ovom preteškom iskušenju. Allah ima svoje razloge koje mi ne znamo i koje ne treba da preispitujemo. Allah nas rastavio na ovom svijetu, a In Sha Allah sastavio na vječnom i boljem svijetu. Mama i babo će dok su živi, živjeti kako moraju i jedva čekati ponovni sastanak, dušo moja džennetska. Allah ti podario sve džennetske ljepote, a nama snage i sabura do ponovnog susreta – objavila je majka 23-godišnjaka.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh