Crna hronika

Tuzla: Novorođenče ostavljeno umotano u deku ispred Bijele džamije

Osoba koja je primjetila zavežljaj i novorođenče odmah je kontaktirala pripadnike Policijske stanice Istok – Policijske upave Tuzla

Bijela džamija - Avaz

Novorođenče umotano u deku ostavljeno je u ponedjeljak oko 23 sata ispred ulaza u Bijelu džamiju u tuzlanskom naselju Slavinovići.

Osoba koja je primjetila zavežljaj i novorođenče odmah je kontaktirala pripadnike Policijske stanice Istok – Policijske upave Tuzla koji su odmah stigli na mjesto događaja.

– Novorođenče je prevezeno i zbrinuto u Univerzitetsko–kliničkom centru Tuzla. O događaju je obaviješten Centar za socijalni rad, a službenici policije preduzimaju mjere iz svoje nadležnosti –rečeno nam je u Policijskoj upravi MUP-a TK.

Sa sigurnošću se ne može utvrditi koliko novorođenče ima dana i koji je motiv za njegovo ostavljanje ispred džamijski vrata.

Policajci tragaju za osobom koja je učinila ovo djelo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh