Crna hronika

Pijan vrijeđao ljude i nosio automatsku pušku u kesi

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da izvještaj protiv ove osobe bude dostavljen u redovnoj proceduri..

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka uhapsili su muškarca čiji su inicijali M.LJ. zbog osnovane sumnje da je vrijeđao oštećeno lice na adresi stanovanja, pritom noseći u kesi automatsku pušku, a prilikom alkotestiranja je utvrđeno da ima 2,73 promila alkohola u krvi.

U saopštenju banjalučke Policijske uprave navodi se da je M.LJ. osumnjičen da je to učinio u subotu, 27. juna. Od njega je oduzeta puška.

Osumnjičen je da je počinio krivično djelo nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka koji se izjasnio da izvještaj protiv ove osobe bude dostavljen u redovnoj proceduri, navodi se u saopštenju, prenosi “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh