Crna hronika

Uhapšen maloljetnik zbog bacanja klupa u fontanu, za ostalim se traga

Počupane su dvije sadnice, razbijena dva staklena portala na poslovnici kompanije “M:tel” i prevrnut frižider za sladoled

Uništavanje klupa, Pale - Fokus

Pripadnici Jedinice žandarmerije Pale lišili su slobode jedno lice, za koje se sumnja da je noćas oštetilo tuđu imovinu na području ove lokalne zajednice, potvrđeno je “Srni” u Policijskoj upravi Istočno Sarajevo.

Iz policije su naveli da će lice koje je lišeno slobode biti kriminalistički obrađeno, dok se za ostalim počiniconima traga.

“S obzirom da je riječ o maloljetnim licima, prema njima će ići poseban postupak”, istakli su u policiji.

Policiji na Palama oko 1.00 sat prijavljeno je da više nepoznatih lica čupaju sadnice i bacaju klupe u fontanu u Olimpijskom parku.

Počupane su dvije sadnice, razbijena dva staklena portala na poslovnici kompanije “M:tel” i prevrnut frižider za sladoled.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh