Crna hronika

Horor u SAD-u: Otac ostavio djecu u zaključanom vrelom kamionu, umrla su

Dustin Lee Dennis (31) iz američke savezne države Oklahome uhapšen je i optužen za ubistva drugog stepena pošto je punih pet sati ostavio zaključane svoje dvoje male djece u vrućem kamionu.

Iz policije su naveli kako je Dennis rekao da je u subotu oko podneva odveo svoje dvoje djece, od tri i četiri godine, u prodavnicu. Nakon povratka kući, odspavao je četiri do pet sati. Kad se probudio, djece nije bilo u kući i tada je shvatio šta se dogodilo. Policiji je rekao kako je mislio da je djecu izveo iz kamiona.

Na snimkama s nadzornih kamera vidi se kako Dennis izlazi iz kamiona i bez djece ulazi u kuću. Sljedećih pet sati niko nije prilazio kamionu, piše CNN. Dennisu je određena jamčevina od 750.000 dolara, a na sudu bi se trebao pojaviti 19. juna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh