Crna hronika

Otkrivena improvizirana laboratorija: U kući uzgajao marihuanu

U pretresu su pronađene i oduzete 44 saksije sa zasadom indijske konoplje, oko 1,2 kilograma marihuane, tečnost za pospješivanje rasta biljaka.

Marihuana - Geek.hr

Banjalučka policija uhapsila je Srđana Jungića kome su u kući otkrili improvizovanu laboratoriju za uzgoj marihuane.

U PU Banja Luka navode da su policijski službenici operativnim radom došli do saznanja osumnjičeni uzgaja marihuanu. Po nalogu banjalučkog Osnovnog suda izvršen je pretres kuće i drugih objekata koje koristi i otkrivena je laboratorija sa kompletnom opremom za uzgoj droge.

U pretresu su pronađene i oduzete 44 saksije sa zasadom indijske konoplje, oko 1,2 kilograma marihuane, tečnost za pospješivanje rasta biljaka, tri reflektujuće halogene lampe, tri aluminijumska savitljiva crijeva za ventilaciju, ventilator, aluminijumska folija sa štipaljkama i špagom koja predstavlja oblogu improvizovane laboratorije, tekuće gnojivo i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem ovog krivičnog djela – navode u PU Banja Luka.

Akcija je sprovedena pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Banjoj Luci i u toku je kriminalistička obrada nad osumnjičenim Jungićem.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh