Crna hronika

Komšiju pretukli na smrt jer im nije dao cigaretu, dobio tri godine zatvora

Incident je izbio, jer im Gajić navodno nije dao cigarete nakon što ih je jednom već počastio

Marko Bajić (30) iz Banjaluke osuđen je u Okružnom sudu na tri godine zatvora zbog premlaćivanja komšije Dragana Gajića (61) koji je podlegao od teških povreda.

Bajić je osuđen kao saizvršilac Milana Lukića (21) koji je ranije pravosnažno osuđen na dvije godine po sporazumu o priznanju krivice.

Prema optužnici Lukić i Bajić napali su Gajića 28. avgusta 2018. godine kod njegove zgrade u ulici Kosovke djevojke u banjalučkom naselju Starčevica. Incident je izbio, jer im Gajić navodno nije dao cigarete nakon što ih je jednom već počastio.

Nesrećnog čovjeka su tukli rukama i nogama te teško povrijedili. Prestali su da ga udaraju kada su reagovali stanari zgrade. Gajić je nakon incidenta sa teškim povredama prevezen u Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gdje je preminuo dva dana kasnije, prenosi SrpskaInfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh