Crna hronika

Hapšenje u Foči zbog prevare “teške” 180.000 eura

Dvije osobe lišene su slobode zbog stečene protivpravne imovinske koristi od oko 180.000 eura, potvrđeno je danas iz Policijske uprave Foča.

Hapšenje - Ilustracija / Nezavisne.com

U saradnji s pripadnicima Uprave kriminalističke policije MUPRS-a izvršili su danas pretres u Foči na četiri lokacije i više motornih vozila koja koriste osobe inicijala S.S. i R.NJ. iz Foče, a sve zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivična djela pranje novca i prevara.

Materijalna šteta nastala izvršenjem ovih krivičnih djela na štetu dvije osobe iz inostranstva je oko 180.000 eura – navedeno je u saopštenju.

Kako se dodaje, S.S. i R.NJ. su lišeni slobode, dok će predmeti koji su privremeno oduzeti biti predmet vještačenja i poslužit će kao dokaz u krivičnom postupku.

Dalji rad na dokumentovanju krivičnih djela je u toku, prenosi “Fena”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh