Crna hronika

TK: Od početka godine u saobraćajnim nesrećama smrtno stradalo 19 osoba

U prvih šest mjeseci ove godine u saobraćajnim nesrećama na području TK smrtno je stradalo 19 osoba, kazala je Amra Kapidžić, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK.

Nesreća - Tuzlanski.ba

Kako je saopćeno jučer šest osoba je smrtno stradalo na lokalnim putevima i pružnim prelazima, dok je 13 osoba poginulo u nezgodama na magistralnim putevima.

Kada je u pitanju magistralni put M4 Tuzla – Lukavac od početka godine u tri saobraćajne nezgode na ovoj dionici živote je izgubilo pet osoba uključujući i nezgodu koja se dogodila preksinoć oko 19:00 sati u kojoj su tri osobe iz Prijedora smrtno stradale.

I dalje se utvrđuju sve okolnosti koje su dovele do saobraćajne nesreće. Dva putnička motorna vozila su došla u kontakt sa teretnim vozilom s prikolicom nakon čega su sletjeli sa puta.

U navedenoj nezgodi tri osobe su povrijeđene. Ljekari UKC-a Tuzla kod dvije osobe su konstatovali lakše tjelsne povrede dok se kod treće osobe nisu još uvijek izjasnili o stepenu zadobivenih povreda, prenosi “Tuzlanski“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh