Crna hronika

U saobraćajnoj nesreći kod Srebrenika poginuli su Edin Fazlić i Ade Buljubašić

Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policijski službenici Policijske uprave Srebrenik.

Poginuli u nesreći kod Srebrenika - Facebook

U saobraćajnoj nesreći koja se dogovdila jučer oko 17,35 sati, na magistralnom putu u mjestu Duboki Potok (Srebrenik), o čemu smo već pisali, učestvovali su S.M., rođen 1972.godine iz Gradačca koji je upravljao teretnim vozilom “MAN” i E.F., rođen 1984. godine nastanjen na području grada Srebrenika koji je upravljao vozilom “Škoda Octavia”.

U navedenoj saobraćajnoj nesreći smrtno su stradali vozač E.F. i saputnik u njegovom vozilu A.B., rođen 1984. godine nastanjen na području grada Srebrenika, kod kojih je smrt na licu mjesta konstatovao dežurni ljekar SHMP Doma zdravlja Srebrenik.

Kako se saznaje, poginuli su Edin Fazlić i Ade Buljubašić.

Uviđaj su izvršili kantonalni tužilac i policijski službenici Policijske uprave Srebrenik.

U vremenskom periodu od 18,15 do 20,35 sati saobraćaj je bio u potpunosti obustavljen na navedenoj dionici puta i isti je preusmjeravan alternativnim pravcima – saopšteno je iz PU MUP-a TK, prenosi “Fokus“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh