Crna hronika

Nije izdržao prvu kišu: Poplavljen tek napravljeni kružni tok na Pofalićima

Kružni tok u sarajevskom naselju Pofalići koji je otvoren prije četiri dana nije izdržao prvu kišu.

Poplavljen kružni tok na Pofalićima - Avaz.ba

Prilazi novoizgrađenom kružnom toku na spoju ulica Hamdije Čemerlića – Put života poplavljeni su što je vidljivo na fotografijama.

Podsjećamo, kružni tok je napravljen kako bi se smanjila gužve, a riječ je o jednom od strateških projekata Općine Novo Sarajevo, piše “Avaz“.

Načelnik Općine Novo Sarajevo Nedžad Koldžo kazao je da je taj kružni jedan od najvećih na području kantona, s obzirom da obuhvata 18 ulaznih i izlaznih saobraćajnih traka.

Ukupna vrijednost realizacije ovog projekta je 1.500.000 KM, od čega je Općina Novo Sarajevo osigurala 700.000 KM, a Direkcija za puteve KS 800.000 KM.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh