Crna hronika

Hapšenja nakon ubistva Slaviše Ćuluma

Inspektori Uprave Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske za organizovani i teški kriminalitet priveli su više osoba, nakon što je danas u banjalučkom naselju Dragočaj ubijen Slaviša Ćulum.

Ubistvo Banja Luka - N1

”U toku je kriminalistička obrada privedenih”, potvrđeno je iz entitetske policije.

Teško ubistvo Slaviše Ćuluma iz vatrenog oružja izvršio je zasad nepoznati izvršioc ili više njih.

Policijski službenici Uprave za organizovani i teški kriminalitet i Policijske uprave Banja Luka pod nadzorom Posebnog odjeljenja za suzbijanje korupcije, organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala Republičkog javnog tužilaštva vrše uviđaj u banjalučkom naselju Dragočaj, prenosi “N1“.

Ćulum je ubijen u automobilu, na putu, u blizini porodične kuće, a slučaj je operativnom dežurstvu Policijske uprave Banja Luka prijavljen oko 13.10 sati.

”Policijski službenici preduzimaju sve zakonom predviđene mjere i radnje u cilju pronalaska izvršioca navednog krivičnog djela”, naglasili su iz policije.

Policija traga za motoristom koji se može dovesti u vezu s ubistvom, zbog kojeg je policija blokirala cijeli kraj, kao i izlaze iz grada.

Helikopter nadlijeće područje Dragočaja.

Ćulum je označen kao vođa jedne od kriminalnih grupa u Banjoj Luci, a osuđivan je zbog više krivičnih djela.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh