Crna hronika

Policija u Banjaluci pronašla osobu pozitivnu na koronavirus koja je pobjegla sa liječenja

Osoba D.D. pronađena je na adresi stanovanja i vraćena u Kliniku za infektivne bolesti

Klinika za infektive bolesti Banja Luka - Fokus

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, u Bosni i Hercegovini, danas su locirali lice inicijala D.D. iz Banjaluke, kod kojeg je utvrđen korona virus, a koje je prethodno pobjeglo sa Klinike za infektivne bolesti, javlja Anadolu Agency (AA).

Jutros oko 10 časova nadležnoj policijskoj stanici, od strane dispečera Službe hitne medicinske pomoći, prijavljeno je da je sa Klinike, u kojoj je bio na liječenju, pobjeglo lice D.D. kod kojeg je potvrđeno prisustvo koronavirusa.

“Policijski službenici su locirali lice na adresi stanovanja u Banjaluci, te je od strane radnika Higijensko epidemiološke službe izvršen transport lica D. D. na Kliniku za infektivne bolesti”, navodi se u saopštenju iz Policijske uprave Banjaluka.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnim djelima “Prenošenje zarazne bolesti” i “Nepostupanje po zdravstvenim propisima za vrijeme epidemije”, te da se protiv D.D. dostavi izvještaj u redovnoj proceduri.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh