Crna hronika

U teškoj saobraćajnoj nesreći,smrtno su stradala dvojica mladića,a treći u teškom stanju

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na Liburnskoj obali u gradskoj luci u Zadru poginuli su 22-godišnji vozač i 16-godišnji putnik u vozilu dok je još jedan 16-godišnjak s teškim tjelesnim ozljedama prevezen u zadarsku Opću bolnicu.

jutarnji.hr

Nesreća se dogodila u 23.20 sati, a do nje je došlo kada je vozač izgubio nadzor nad automobilom, potvrdila je Hini u utorak ujutro glasnogovornica PU zadarske Ivana Grbin.

Mladić je vozilom udarilo u stup javne rasvjete te sletio u more. Jedan od mladića uspio je iskočiti iz automobila prije nego što je potonuo te isplivati na površinu.

Pojedinosti nesreće bit će objavljene tijekom jutra u priopćenju zadarske policije.

Utrkivali se?

Lokalni mediji i HRT objavili su iskaze svjedoka koji kažu da su mladići Audijem jurili te da se da već noćima oko Poluotoka održavaju utrke.

Kako piše Antena Zadar, prema neslužbenim informacijama s terena, na osnovu tragova na cesti riječ je o iznimno brzoj vožnji. HRT dodaje kako se već danima navečer održavaju utrke oko zadarskog Poluotoka,piše Index

“Tu sam lovio ribu, gdje svaku večer lovimo, i samo su projurili pokraj mene, 300 na sat! Da se par sekundi prije nisam pomakao, pokupili bi i mene”, rekao je za HRT jedan potreseni Zadranin koji je svjedočio čitavom događaju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh