Crna hronika

Poznat identitet nastradalih u sudaru: Kod Banjaluke poginuli vozač i suvozač

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Banjaluke poginuli su Zoran Malinić (58) iz Verića i Vinko Piljagić (56) iz Potkozarja, potvrdilo je Okružno javno tužilaštvo Banjaluka.

Policija bh. entiteta RS - Atvbl.com

Iz OJT Banjaluka su objasnili da su u nesreći učestvovali automobili ‘BMW’ kojim je upravljala Dražena Ajder (41) iz Banjaluke i ‘Opel Astra’ za čijim volanom se nalazio Piljagić.

Prilikom saobraćajne nesreće smrtno su nastradali Piljagić Vinko i suvozač u putničkom motornom vozilu ‘Opel astra’ Malinić Zoran, a vozač putničkog motornog vozila ‘BMW’, Dražena Ajder je zadobila tjelesne povrede – saopšteno je iz banjalučkog Tužilaštva.

Uviđaj je obavio dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka Branko Bjelajac, zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banjaluka.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće, a naložena je i obudukcija tijela smrtno nastradalih lica koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske, piše “Srpskainfo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh