Crna hronika

Policija upozorava na lažne ekipe za dezinfekciju stanova

Za ulazak u stan morali bi da imaju službenu legitimaciju kojom bi trebalo da potvrde svoj identitet i angažman.

Oprema za dezinfekciju - Nezavisne.com

Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Republike Srpske upozorava građane entiteta RS, posebno stanovnike Banjaluke, da postoje saznanja da su se u gradu pojavile osobe koje se predstavljaju kao ekipe za dezinfekciju stanova i potpuno zaštićeni maskama, pokušavaju iskoristiti trenutnu situaciju i ući u stanove ili kuće s ciljem pribavljanja protivpravne imovinske koristi.

“Građani se mole da ovakva lica ni na koji način ne puštaju u svoje domove i da takve slučajeve odmah prijave policiji na besplatan telefonski broj 122”, naglašava se u saopštenju iz MUP-a RS, pišu “Nezavisne“.

Iz MUP-a RS su saopštili da ekipe za dezinfekciju moraju biti angažovane od zajednica etažnih vlasnika, a za ulazak u stan morali bi da imaju službenu legitimaciju kojom bi trebalo da potvrde svoj identitet i angažman.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh