Crna hronika

Jedna osoba smrtno stradala nakon udara voza kod Sarajeva

Jedna osoba je smrtno stradala nakon udara voza u Blažuju kod Sarajeva.

Pruga - n1

Slučaj je policiji prijavila ovlaštena osoba “Željeznice FBiH” 16. 03. 2020. godine u 02,10 sati. Za sada nepoznatu osobu udario je teretni voz broj 98108, kojim je upravljao mašinovođa inicijala A. K.

“Tom prilikom NN osoba je smrtno stradala, što je konstatovano od strane ljekara Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo. Uviđaj na lmjestu događaja su obavili dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo i ovlašteni sudski vještak medicinske struke”, saopćeno je iz MUP-a KS.

Tijelo preminulog je vozilom KJKP “Pokop” prevezeno u prpsekturu “Bare”, gdje će se po naredbi tužioca izvršiti obdukcija. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju navedenog događaja, kao i identifikaciji nepoznate osobe, prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh