Crna hronika

Nesvakidašnja krađa: Bosanac ukrao 130 gajbi piva

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić, policija je juče pretresla dvije lokacije koje koristi Nemanja D., kojom prilikom su pronađeni i oduzeti otuđeni predmeti.

Ispijanje piva - Twitter

Nemanja D. iz Teslića uhapšen je zbog sumnje da je provalio u diskont u Tesliću odakle je tokom vikenda ukrao 40 kartona piva i druge predmete, potvrđeno je za “Srpskainfo“.

Prema nezvaničnim inforamcijama sumnja se da je Nemanja D. do sada ukrao najmanje 130 gajbi piva.

“Uglavnom je krao „Tuborg“, ali nije bježao ni od „Nektara“ i „Jelena“. Kada su u pitanju bezalkoholna pića najčešće je krao “Red bull” i “Fantu” u limenkama, a od zestokih je krao Pelinkovac, Vlahovo, Gorki list, Džek Denijels, onda votku Smirnof i druga pića”, pojasnio je izvor “Srpskainfo“.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Teslić, policija je juče pretresla dvije lokacije koje koristi Nemanja D., kojom prilikom su pronađeni i oduzeti otuđeni predmeti koji će biti vraćeni oštećenom licu, a koja potiču iz zadnje krađe. Kod navedenog lica su pronađena i oduzeta sredstva izvršenja krivičnih djela.

“Za navedeno lice postoji i osnov sumnje da je u periodu od kraja novembra 2019. godine do početka januara 2020. godine, u dva navrata ispred jednog trgovinskog objekta i u dva navrata izvršilo provale u jedan diskont pića u Tesliću, odakle je ukrao veću količinu različitih alkoholnih i bezalkoholnih pića”, rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona je dodada će protiv njega biti podnesen izvještaj zbog krađe i tri krivična djela teška krađa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh