Crna hronika

Ozbiljne prijetnje Nebojši Vukanoviću i njegovim roditeljima

Nebojša Vukanović, poslanik u Narodnoj Skupštini RS, tvrdi da je dobio informacije da pojedinci iz Trebinja planiraju da mu naprave “zvrčku”, dođu mu kući kada on nije tu, te isprepadaju njegove roditelje ili njega presretnu na ulici.

Nebojša Vukanović - N1info.com

Takođe, tvrdi da ga već dugo vremena uznemiravaju osobe sa skrivenog broja, koje mjesecima zovu u isto vrijeme i pitaju za zdravlje, za auto i poručuju da se pripazi.

Vukanović je sve objavio na svom blogu. Poručio je da ne želi da glumi žrtvu, ali da je dugo vremena sve trpio, te riješio da ovaj put sve prijavi policiji, navodi “BN“.

“Sve detalje sam prijavio policiji, čekam reakciju institucija, ali i čekam da vidim koji to mangup ima srce da dođe nepozvan kući. Oko za oko, zub za zub. Hvala još jednom razumnim ljudima unutar sistema na važnim i pravovremenim informacijama”, napisao je Vukanović, te dodao: “Ko krene na vuka sačekaće ga čopor”.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh