Crna hronika

Pijani muškarac uznemiravao radnike, potom fizički napao policajca u Trebinju

Policijski službenik Policijske stanice Trebinje fizički je napadnut ispred prostorija Službe hitne medicinske pomoći Trebinje.

Bolnica Trebinje - MojaHercegovina.com

Naime, medicinski tehničar iz Službe hitne medicinske pomoći Trebinje je pozvao policiju kako bi zaštitio sebe i svoje kolege od lica inicijala B.G. koji je bio u vidno alkoholisan stanju, a koji je ulazio u prostorije SHMP i na razne načine ih ometao u radu.

Po zaprimanju prijave policijski službenici su otišli na lice mjesta gdje su zatekli lice inicijala B.G kako sjedi na klupi ispred SHMP Trebinje, prenosi “N1“.

Lice se oglušilo na zakonito izdata naređenja policijskih službenika. Nakon niza psovki i uvreda koje je uputilo policijskim službenicima, jednog policijskog službenika je i fizički napao čime je počinilo krivično djelo „Napad na službena lica u vršenju službene radnje“.

Lice inicijala B.G. je lišeno slobode, a nakon kompletiranja predmeta izvještaj o počinjenom krivičnom djelu „Napad na službeno lice u vršenju službene radnje“ će biti podnešen Okružnom javnom tužilaštvu u Trebinju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh