Crna hronika

Hrvatski državljani ukrali skije vrijedne oko 1.000 KM

Obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo

OC Jahorina - Nezavisne.com

Dvojica hrvatskih državljana napustila su Jahorinu nakon što su u ski-rentalu iznajmili skije vrijedne oko 1.000 KM i nisu ih vratili, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Policija je utvrdila da su ova lica napustila iznajmljeni smještaj na Jahorini.

Obaviješten je tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i u toku je rad na pronalasku izvršilaca i dokumentovanja krivičnog djela krađa, javlja “Srna”.

Policijskoj stanici Istočna Ilidža juče je prijavljeno da je preduzeće za prodaju naftnih derivata u mjestu Krupac u opštini Istočna Ilidža neovlašteno priključeno na mrežu za potrošnju električne energije, te da nije registrovano u skladu sa procedurama i pravilima potrošača.

U toku je dokumentovanje predmeta, nakon čega će protiv preduzeća i odgovornog lica biti dostavljen izvještaj nadležnom tužilaštvu o krivičnom djelu krađa električne energije i prirodnog gasa.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh