Crna hronika

Poginuo mladić, stub od udara prepolovljen

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak u večernjim satima kod mjesta Velika Gata, na putu koji spaja Cazin i Bihać, smrtno je stradao muškarac R.M.

Saobraćajna nesreća - Nezavisne.com

Nezvanično se saznaje da se radi o Rafaelu Mujadžiću (23) iz cazinskog naselja Šturlić. Prema informacijama iz policije uzrok ove saobraćajne nesreće sa smrtnim ishodom bila je neprilagođena brzina uslovima i stanju puta uslijed čega je vozač izgubio kontrolu nad automobilom ‘peugeot’ i velikom silinom udario u betonski stub pored puta, nosač elektromreže.

Od snaga udarca stub se srušio i prepolovio, a automobil prevrnuo, dok je Mujadžić zadobio teške tjelesne povrede te podlegao na licu mjesta.

Zbog nesreće i potom uviđaja kojeg su obavili dežurni tužilac i pripadnici policije saobraćaj na oovom putnom pravcu bio je blokiran nekoliko sati.

Tijelo stradalog je odvezeno u Kantonalnu bolnicu u Bihaću gdje će je trebala biti obavljena obdukcija, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh