Crna hronika

Policija na nogama: Gdje se krije ubica Sejo Tahirović

Prema posljednjim operativnim informacijama, Tahirović je, navodno, pobjegao u pravcu Lukavice.

Potraga za ubicom - Avaz

Sve raspoložive snage sarajevske policije trenutno su na terenu i intenzivno tragaju za Sejom Tahirovićem, uposlenikom Studentskog doma Nedžarići u Sarajevu koji je s više uboda nožem usmrtio svog kolegu Almira Škrijelja, koji je bio rukovodilac smještaja.

Prema posljednjim operativnim informacijama, Tahirović je, navodno, pobjegao u pravcu Lukavice.

Kako se saznaje, sarajevski policajci su u stalnom kontaktu s kolegama iz Istočnog Sarajeva, jer se sumnja da bi ubica mogao biti na njihovom teritoriju.

Kako je “Avaz” već objavio, zločin se odigrao u hodniku Doma. Svemu je prethodila svađa koja je eskalirala. Tahirović je potegnuo, najvjerovatnije, kuhinjski nož kojim je nanio Škrijelju više ubodnih rana u trbuh i leđa. Svemu je svjedočila i jedna žena kojoj je zbog šoka pomoć pružila ekipa Hitne medicinske pomoći Kantona Sarajevo te je prevezena u bolnicu.

Motiv za zločin je, navodno, bio višegodišnji sukob između žrtve i ubice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh