Crna hronika

Poginula na radnom mjestu: Ženu povukla drobilica za drvo

Slađana Mijić (31) poginula je na radnom mjestu u firmi “Drinjača” d.o.o. u Tišči u Šekovićima, kada ju je, kako saznaju “Nezavisne”, povukla drobilica za drvo.

No image - Haber.ba

Nesreća se desila u utorak oko 15 sati, kada je radnica obavljala redovne poslove u ovom preduzeću koje se bavi proizvodnjom namještaja, briketa i građe, a u jednom momentu mašina ju je povukla i nesrećna žena se nije mogla spasiti.

“Mi smo doživjeli veliku nesreću jer 32 godine radimo i nikad se ništa nije desilo. Preživjeli smo veliki šok”, kratko je za “Nezavisne” rečeno u ovom preduzeću.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Zvornik, po prijavi nesreće oko 15:15 sati postupili su policijski službenici iz Šekovića.

“Oni su u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo vršili uviđaj na licu mjesta i preduzimaju se sve dalje mjere i radnje s ciljem dokumentovanja ovog slučaja”, rekao je Miljan Bobar, portparol PU Zvornik.

Dodao je da je o svemu obaviješten i inspektor zaštite na radu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh