Crna hronika

Žena poginula na radnom mjestu: Stradala je obavljajući radne zadatke

Miljan Bobar, portparol PU Zvornik, izjavio je za medije da je slučaj u 15:15 sati prijavljen Policijskoj stanici Šekovići, nakon čega su policajci izašli na mjesto događaja.

Hitna pomoć - Avaz.ba

Tridesetjednogodišnja žena poginula je danas u privatnoj firmi u Tišči kod Šekovića, potvrđeno je iz Policijske uprave Zvornik.

Miljan Bobar, portparol PU Zvornik, izjavio je za medije da je slučaj u 15:15 sati prijavljen Policijskoj stanici Šekovići, nakon čega su policajci izašli na mjesto događaja, piše “Avaz“.

– Policajci će u prisustvu dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilašta Istočno Sarajevo obaviti uviđaj na mjestu događaja pa će preduzeti sve daljnje mjere i radnje radi dokumentiranja ovog slučaja. O svemu je obaviješten i inspektor zaštite na radu – izjavio je Bobar, dodavši da u ovom trenutku ne može dati više informacija o ovom slučaju.

Prema nezvaničnim informacijama, nastradala je bila zaposlena u firmi, a život je izgubila obavljajući radne zadatke.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh