Crna hronika

Objavljeni identiteti: Ovo su inspektori kod kojih je pronađeno 20.000 KM

Iz MUP-a RS je, uz navođenje inicijala, saopšeno da su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivična djela primanje mita i zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja.

Akcija Sirano / Screenshot - Youtube

Nenad Grujić i Jelena Florijan, policijski službenici Odjeljenja za privredni kriminalitet PU Banja Luka, uhapšeni su danas u okviru akcije “Sirano”, a sumnja se da su uzeli mito od najmanje 20.000 KM.

Iz MUP-a RS je, uz navođenje inicijala, saopšeno da su uhapšene dvije osobe zbog sumnje da su izvršili krivična djela primanje mita i zloupotreba službenog položaja ili ovlaštenja, prenosi “Fokus“.

“Prilikom lišenja slobode kod lica je pronađeno 20.000 KM, a pretresom lokacija i vozila koje lica koriste pronađena je takođe određena količina novca”, saopšteno je iz MUP-a RS.

Uprava za organizovani i teški kriminalitet entitetskog MUP-a objavila je snimak privođenja jednog uhapšenog u policijsku stanicu, a video možete pogledati u prilogu.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh