Crna hronika

Težak sudar: Povrijeđeno pet osoba, od toga jedna teže

Pet osoba je povrijeđeno, od kojih jedno teže u saobraćajnoj nesreći na dijelu magistralnog puta u tuzlanskom naselju Šići.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Pet osoba je povrijeđeno, od kojih jedno teže u saobraćajnoj nesreći na dijelu magistralnog puta u tuzlanskom naselju Šići, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Tuzlanskog kantona.

Teško povrijeđeni putnik u automobilu ‘audi’ čiji su inicijali R.K. zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Tuzla.

Vozaču ‘audija’ A.B. (35) i ‘opel astre’ M.S. (22), obojica iz Tuzle, te putnici u ‘audiju’ A.S. (19) i suvozaču u ‘opel astri’ A.T. (20) ukazana je ljekarska pomoć u UKC Tuzla.

O ovoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila sinoć u 23.45 sati, upoznat je kantonalni tužilac, a uviđaj su izvršili pripadnici MUP-a Tuzlanskog kantona.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh