Crna hronika

Vršnjačko nasilje na Palama: Osam vršnjaka pretuklo učenika, dječak završio u bolnici

Učenik Osnovne škole „Srbija“ u Palama zadobio je teške povrede kada ga je pretuklo osam njegovih vršnjaka.

Tuča - Ilustracija/Nezavisne.com

Potvrdila je ovo za “Srpskainfo” potpredsjednica Narodne skupštine Republike Srpske Sonja Karadžić-Jovičević.

Ona je prvo na svom Tviter profilu napasila: “Oplakala sam pola dana i mogla bih još, za malim pacijentom učenikom OŠ „Srbija“. Tuklo ga osam vršnjaka. Snimci postoje. Učiteljica i menadžment se prave ludi. A nije prvi put. Već je bilo polomljenih zuba“.

Karadžić je u razgovoru za “Srpskainfo” rekla da je dječak danas sa roditeljima otišao u bolnicu “Srbija” da ga hirurg pregleda.

On je bio kod mene na snimanju rebara i drugih tijelova tijela koji ga bole. Incident se dogodio krajem prošle sedmice. Ne mogu odavati nikakve informacije ovom djetetu – istakla je za “Srpskainfo” Karadžić-Jovičević, koja je takođe ljekar.

Ona je dodala da vršanjačko nasilje u ovoj školi traje godinama, ali niko od nadležnih u ovoj školi ne reaguje.

Kao što sam napisala, postoje snimci te tuče, ali u školi nikom ne dozvoljavaju da ih vide – rekla je Sonja Karadžić-Jovičević.

U Policijskoj upravi Istočno Sarajevo su rekli da im ovaj slučaj nije prijavljen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh