Crna hronika

Vozio u pogrešnom smjeru na autoputu: “Shvatio da je pogriješio, okrenuo se i vratio”

Vozač koji je snimljen 4. februara kako vozi u suprotnom smjeru na autoputu Banjaluka – Gradiška upravljao je kamionom jedne firme iz Gradiške, koja se bavi proizvodnjom namještaja.

Vozio u suprotnom smjeru na autoputu - Twitter

“Jeste, tačno je da je to bio naš vozač. Išao je na novi carinski terminal u Gradiški. Pošto je riječ o novoj lokaciji, na nekom mjestu je shvatio da je pogriješio i onda se okrenuo i vratio. Greške se dešavaju”, rečeno je za “Srpskainfo” kratko u ovom preduzeću.

U “Autoputevima RS” za “Srpskainfo” su rekli da nisu upoznati sa ovim slučajem, a snimak su poslali službi za održavanje, da provjere šta se desilo.

Ovo je već drugi slučaj u dva dana u kojima je fotografijom ili videom dokumentovano frapantno kršenje svih saobraćajnih propisa.

Autoput Banjaluka – Gradiška biće pod video nadzorom tek od septembra ove godine.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh