Region

STRAŠAN ZLOČIN: Slovenac osumnjičen da je ubio TRUDNU djevojku iz BiH, pa počinio samoubistvo

Stravičan slučaj dogodio u Sloveniji. U Grosuplju je ubijena 27-godišnja trudnica Nika Makić-Omahen i njeno nerođeno dijete, saopštila je policija.

Policija - Ilustracija

Policijski službenici pronašli su i mrtvog 44-godišnjeg počinioca Romana Miklavčića (44), koji je, prema nalazima policije, izvršio samoubistvo.

Prema podacima ljubljanske policijske uprave, 44-godišnji državljanin Slovenije pucao je u Niku nešto prije devet sati.

Policajci su ga ubrzo pronašli mrtvog nekoliko kilometara od mjesta zločina, s ranom od vatrenog oružja. Pored njega je pronađeno vatreno oružje. Kako su saopštili iz policije, osumnjičeni je počinio samoubistvo.
Fikret Makić, Nikin otac, koji je porijeklom iz Krajine i vlasnik kompanije u Sloveniji, s bolom na licu pitao se na mjestu zločina zašto je ostao bez kćerke.

– Ne razumijem, nikome ništa ne dugujemo. Imamo sve otvoreno, svako može doći u bilo koje vrijeme – rekao je čovjek koji je u trenutku izgubio svoju kćerku i unuku.

Motiv za ovaj grozan čin ostaje misterija. Dok policija još nije otkrila detalje, proširile su se glasine, uključujući da je počinilac već duže vrijeme proganjao svoju žrtvu,prenosi Srpskainfo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh