Crna hronika

Bombom oštetio automobile i kuću pa lažno prijavio druge

Muškarac čiji su inicijali V.P. (28) osumnjičen je da je aktivirao ručnu bombu u blizini svoje porodične kuće u Bileći i tom prilikom oštetio dva automobila i jednu porodičnu kuću, a potom prijavio policiji da su eksplozivnu napravu bacili nepoznati počinioci.

bomba - Nezavisne

Iz Policijske uprave Trebinje saopšteno je da je Policijskoj stanici Bileća lice V.P. prijavilo da je jedno ili više nepoznatih lica bacilo eksplozivnu napravu u blizini njegove porodične kuće sinoć oko 20.00 časova, kada su oštećena dva automobila i jedna porodična kuća.

“Policija je uviđajem utvrdila da je aktivirana eksplozivna naprava ručna bomba i da ju je aktiviralo lice V.P, a potom prijavilo nepoznata lica za događaj, čime bi ovo lice počinilo krivična djela izazivanje opšte opasnosti i lažno prijavljivanje krivičnog djela”, naveli su iz Policijske uprave.

U saopštenju se dodaje da su odmah po dobijanju prijave policijski službenici obavijestili Okružno javno tužilaštvo u Trebinju i započeli uviđaj, prenosi “Srna”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh