Crna hronika

Crnogorski mafijaši ubijeni u Atini, izrešetani dok su jeli s djecom u restoranu

Dvojica visokopozicioniranih članova škaljarskog kriminalnog klana Igor Dedović (43) i Stevan Stamatović (43) ubijeni su sinoć oko 19 sati u Atini.

ubistvo u Atini- Screenshot

U napadu je teško ranjena i Stamatovićeva žena. U trenutku napada je s njima za stolom bilo i troje djece.

Iz vrha crnogorske policije Vijestima je rečeno da su dobili operativne informacije o ubistvu Kotoranina i Podgoričanina, ali da nemaju službenu potvrdu od kolega iz Grčke.

Dok su u restoranu jeli s porodicama, na njih su počela pucati četvorica maskiranih napadača. Grčki mediji prenose kako je na njih ispaljeno 20-ak metaka i da su preminuli na licu mjesta.

Sve se dogodilo u manje od jedne minute, a u toku je velika potraga za napadačima koji su pobjegli automobilom. Prema njihovim indicijama, dvojica muškaraca ubijena su u nastavku obračuna klanova koji je odnio desetine života, prenosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh