Crna hronika

Efendija Asad Fočo govorio o ubistvu Dženana Memića: “Balijske hulje, tri na jedan ste napali čestitog momka i ubili ga”

Fočo je u nekoliko navrata govorio i na protestima, a njegov tekst prenosimo u cijelosti…

Asad Fočo i Dženan Memić - Fokus.ba

Grupa Pravda za Asad Fočo govorio o ubistvu Dženana Memića objavila je tekst koji je napisao efendija Asad Fočo, a u kojem se obraća svim onima krivim za ubistvo mladića za koje još niko nije kažnjen, prenosi “Fokus“.

Fočo je u nekoliko navrata govorio i na protestima, a njegov tekst prenosimo u cijelosti u nastavku.

Koliko ste samo jadni!!!

Niste mogli jedan na jedan!
Nego svi na jednoga, iznenada, u sačekuši!

Pokušali ste i nožem/čakijom(?) pa opet niste uspjeli!
Onda ste se dohvatili šipke pa po glavi!!

Balijske hulje!

Znamo da je bio Gazija! O tome govore zglobovi na šakama čiji prvi sloj kože je oguljen od vaše glave u samoodbrani od vas trojice (da li vas je bilo više od trojice reći će državno tužilaštvo!)!

Tako su rekli čestiti vještaci za razliku od one vaše žute hulje i one lažljive spodobe zvane “tri stoje”!!

Pitam Bošnjačku političku elitu, pitam i sve one što dvadeset i kusur godina uživaju komoditete stečene robovskom poslušnošću balijskim huljama, pitam i one čestite koji kažu da su nemoćni, pitam, vrijede li hulje koje su iz zasjede, na pravdi Boga, tri na jedan napale na čestitog momka i ubili ga samo zato što nije bio hulja poput njih, nego laf iz čestite mahale??
Vrijede li da ih Bošnjačka političko/policijska vrhuška štiti??
Pitam vas koji velite da ste čestiti, vas koji stranku/e stavljate ispred Božije zapovijedi o pravdi i pravednom postupanju, mislite li da ćete izbjeći odgovornost pred Uzvišenim?
Pitam vas jeste li spremni pred Uzvišenim Allahom odgovarati zato što ste nijemo gledali borbu jedne porodice da se kazne ubice njihovog djeteta?

Jeste li spremni odgovarati za trenutak kada će babo Muriz prestati pravdu tražiti od države i uzeti je svojim rukama?!!!

Nakon četiri godine borbe ja sam spreman na sve, kao i prvog dana! Ako do sada niste vjerovali nama, eto, dokazali smo ono što smo od prvog trena znali, nezavisni vještaci su potvrdili da je dijete ubijeno, i način na koji je ubijeno! A bošnjačka politička elita aminuje nagrađivanje tužilaca koji su organizirali izmišljeni proces da se sakriju ubice rahmetli Dženana!!

Pitam i ovaj svoj narod vrijede li naše podrške oni koji štite hrsuze bez časti i vjere, a ne traže pravdu za čestito dijete??!

Odgovor na ovo pitanje tražite dok u naručju držite dijete, unuče, dok ga milujete kad spava, dok ga tješite kad plače, dok ga umirujete kad mu izniču prvi zubići, dok očekujete da vam se djeca vrate s putovanja, da pozvone na vrata. Kada date ovaj odgovor, zamislite da ste Muriz Memić!“, napisao je efendija Fočo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh