Crna hronika

Nakon nesreće u Sarajevu: Preminuo vozač

Kako se saznaje, nesretni muškarac, najvjerovatnije, nije preminuo usljed povreda koje je zadobio u nesreći, već zbog loše zdravstvenog stanja.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Šezdesetdvogodišnji D. M. preminuo je večeras nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila u ulici Milana Preloga u sarajevskom naselju Hrasno, potvrđeno je za “Avaz” iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslovca Kantona Sarajevo.

U nesreći, koja se dogodila oko 22:08 sati, učestvovala su dva vozila, a jedna od vozača je naknadno preminuo – kazali su iz Operativnog centra MUP-a KS.

Kako se saznaje, nesretni muškarac, najvjerovatnije, nije preminuo usljed povreda koje je zadobio u nesreći, već zbog loše zdravstvenog stanja. Vozač je, naime, bio svjestan i komunikativan poslije nesreće, nakon čega mu je naglo pozlilo te je preminuo.

Pripadnici MUP-a KS obavili su uviđaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh