Crna hronika

Sarajevo: Pretvaraju se da su migranti pa prodaju maramice!?

Migrantska kriza trese Bosnu i Hercegovinu, a dolaskom zime situacija postaje još složenija.

Prodaja maramica na ulicama Sarajeva - YouTube

Portal “Crna-Hronika” objavio je video klip na kojem se vidi kako se muška osoba pretvara da je migrant iz Pakistana i na taj način prodaje maramice.

Zanimljiv je i iznos koji je zaradio za samo jedan dan.

Mnogim migrantima san je skupiti koju marku i preživjeti u ovim hladnim danima, nadajući se da će uskoro moći nekako prijeći granicu i domoći se toliko željene Evropske unije.

Na ulicama glavnog grada BiH svakodnevica su postali migranti koji prodaju maramice na prometnim raskrsnicama… Neki nude i “uslugu” pranja vjetrobranskih stakala na automobilima.

S druge strane, Romi i druga ugrožena populacija sve više dižu glas da im migrantu kradu “mušterije”…


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh