Crna hronika

Predat tužilaštvu: Banjalučanin prijetio da će zaklati nevjenčanu suprugu

Uhapšeni Dragan B. (39) iz Banjaluke koji je osumnjičen za porodično nasilje, odnosno da je prijetio da će zaklati i ubiti svoju nevjenčanu suprugu, predat je u nadležnost banjalučkog tužilaštva, saznaju “Nezavisne”.

Hapšenje u Banjaluci - Nezavisne.com

Kako saznajemo, on navodno već duži period maltretira nevjenčanu suprugu sa kojom ima dvoje maloljetne djece, a koju je ranije zlostavljao.

“On je juče došao u prodavnicu na njeno radno mjesto gdje joj je pred svima prijetio da će je ubiti, a slučaj je prijavljen policiji”, rekao je izvor “Nezavisnih“, navodeći da ona zbog njega godinama nema mira i trpi torturu.

Prema riječima našeg izvora, Dragan B. je ranije tukao suprugu zbog čega je ona boravila i u sigurnoj kući.

Nakon što je izašla iz sigurne kuće ona se odselila i sa djecom živi kao podstanar, ali to nije bio kraj njenim problemima sa nevjenčanim suprugom koji je navodno nastavio sa prijetnjama i maltretiranjem.

Zbog premlaćivanja od prije četiri godine, protiv njega je nedavno podignuta optužnica i u toku je suđenje u Osnovnom sudu u Banjaluci, saznaju “Nezavisne“.

On je inače poznat i po remećenju javnog reda i mira, ali i po prekršajima u saobraćaju, a prije nekoliko godina hapšen je jer je pokušao silovati poznanicu, a zbog toga mu je bio određen i pritvor.

On je tada pokušao da siluju poznanicu, a nakon što nije uspio u svojoj namjeri, brutalno ju je pretukao šakama po glavi.

Navodno je do incidenta tada došlo nakon što su njih dvoje bili u jednoj kafani u banjalučkom naselju Rakovačke bare, te ga je ona zamolila da je odveze kući.

Kada su vozilom krenuli prema Slatini, on je navodno zaustavio auto u jednom šumarku i pokušao je silovati.

Nakon ispitivanja, postupajući tužilac će donijeti odluku da li će Draganu B. predložiti pritvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh