Crna hronika

Policija i danas traga za Muhamedom Šišićem, posljednji put viđen na području Stupa

Potraga za Zeničaninom Muhamedom Šišićem koji je nestao u četvrtak navečer u Zenici nastavljena je i danas, a prema posljednjim informacijama u toku jučerašnjeg dana viđen je na području Stupa.

No image - Haber.ba

Dvadesetšestogodišnji Muhamed Šišić iz Zenice nestao je u četvrtak navečer, a ni četvrti dan potrage nije dao nikakve rezultate. Kako je javnost informisao Muhamedov brat Samir, nakon Bune, Muhamed je u toku jučerašnjeg dana viđen na području Stupa zbog čega su zamolili sve građane Sarajeva da obrate pažnju i jave bilo kakve informacije o njegovom kretanju.

Zenička policija već nekoliko dana pretražuje lokalitet Gornje Zenice s obzirom da su dobili informacije od porodice da je često znao hodati tim područjem, a osim njih pridružili su im se i članovi zatvorske straže koji su pretraživali šume u blizini Kazneno-popravnog zavoda, prenosi “Klix“.

Aktivnosti policije nastavljene su i danas u okolini Zenice, a porodica je zamolila sve koji imaju neku informaciju da jave zeničkoj policiji ili na broj telefona 062 284 278.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh