Crna hronika

Mladić poginuo u sudaru automobila i voza kod Živinica

Dvadesetčetverogodišnji muškarac iz Tuzle smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se večeras u 20:25 sati dogodila u mjestu Maline kod Živinica, potvrđeno je  iz Uprave policije MUP-a TK.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić za “Klix” je kazala da se saobraćajna nesreća dogodila na dijelu lokalnog puta Maline – Suha kod Živinica.

“Učestvovali su automobil Peugeot i voz. Tom prilikom smrtno je stradao saputnik iz automobila, 24-godišnji muškarac, a saputnica je zadobila tjelesne povrede”, precizirala je Kapidžić.

Povrijeđena djevojka koja se nalazila na zadnjem sjedištu automobila prevezena je u Univerzitetski klinički centar u Tuzli.

Zbog policijskog uviđaja na magistralnom putu Živinice-Tuzla saobraćaj je obustavljen i preusmjerava se na alternativne pravce.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh