Crna hronika

Sead je prevario mnoge: Izdao vikendicu 80 puta za novogodišnju noć!

Redakciji portala “Crna-Hronika” javila se grupa prevarenih osoba koja svoje novogodišnje praznike neće dočekati u prazničnom duhu. Jedan od prevarenih osoba je i Nedim Lapendić iz Živinica.

Psumnjičeni za prevare - Crna-Hronika.info

Njegovu priču portal “Crna-Hronika” prenio je u cijelosti:

“Otvoreno pismo Načelniku Opčine Travnik gdinu Admiru Hadžiemriću, i kantonalnom ministru privrede Srednjobosanskog kantona gdinu Nisvetu Hrnjiću!

Prevarene osobe napravile su Facebook grupu na kojoj će lakše moći komunicirati u vezi ovog slučaja.

“Grupa je napravljena u cilju dogovora oko podizanja zajedničke tužbe protiv dotičnog. Pravdu ćemo tražiti legalnim putem. Nikakvi pozivi na nasilje ili vandalizam nisu mjesto u ovoj grupi. Pošto u grupi ima i ljudi koji nisu direktno oštećeni molim vas da se suzdržite takvih komentara.

Zgroženi Novogodišnjim dešavanjima na Vlašiću koja su zasjenila ovogodišnji najposječeniji doček Nove 2020 godine, ovim putem vas pozivamo na odgovornost!

Naime (ne) gdin Sead Skopljak rođen 07.04.1960 gdine čija vikendica se nalazi preko puta raskrsnice skretanja za Šišavu je svoju vikendicu (kako se predpostavlja) iznajmio 80 puta za novogodišnje praznike.

Vikendica koja se sastoji iz 3 sprata (3 ili 4 apartmana) je iznajmljena u istom periodu za 80 različitih grupa gostiju i sve grupe su uplatile avans.

Prevareni gosti kažu da su uplaćivani iznosi od po 200, 300, 500, 1.250 KM pa i veći iznosi”.

Svi zabrinuti hotelijeri, ugostitelji i regularni iznajmljivaći smještajnih kapaciteta na Vlašiću oglasili su se na Facebooku i traže svoja prava.

Prevarene osobe – Crna-Hronika.info

Prevarene osobe – Crna-Hronika.info


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh