Crna hronika

10 sekundi adrenalina umalo da ih odvede u vječno konačište: Tinejdžeri se u punoj brzini zakucali u banderu

Ako ste mislili da se ulične trke dešavaju samo u holivudskim filmovima, onda se grdno varate. Dva tinejdžera iz Dalasa nedavno su jedva izvukla žive glave nakon što su automobilom u punoj brzini udarili u banderu.

No image - Haber.ba

– Nekoliko minuta prije ponoći čuli smo strahovitu eksploziju koja nas je probudila. Četiri tinejdžera, od 14 do 16 godina jurcala su automobilom, da bi jedan od njih izgubio kontrolu nad vozilom i udario u električni stub, saobraćajni znak i električnu kutiju pokraj puta. Dvojica dječaka su uspjela da izađu i pobjegnu, iako su bili krvavi i dezorijentisani, dok je hitnoj pomoći trebalo oko sat vremena da izvuku drugu dvojicu. Spašeni tinejdžeri su imali višestuke prelome, ali su ipak preživjeli, napisano je uz ovaj snimak, prenosi “Kurir“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh