Crna hronika

Eksplozija na pumpi: Najmanje 25 osoba povrijeđeno, brojne ekipe medicinara na terenu

Nakon stravične eksplozije na benzinskoj pumpi kod Graničnog prelaza Šepak jedna osoba je poginula, a iz bolnica u Loznici i Zvorniku kazali su da konstantno pristižu povrijeđene osobe.

Eksplozija na pumpi kod Zvornika - Nezavisne.com

Načelnik Urgentnog centra bolnice u Loznici Milorad Tadić za Klix.ba je kazao da je do sada primljena jedna osoba sa povredama glave.

“Osoba nije životno ugrožena, a parametri su trenutno stabilni”, dodao je.

On je dodao da su poslane brojne ekipe na granicu BiH i Srbije te da očekuju između 15 i 20 osoba povrijeđenih osoba kojima će u Srbiji pružiti svu neophodnu medicinsku pomoć.

Sa bh. strane u Bolnici u Zvorniku do sada je primljeno sedam povrijeđenih osoba, dok je jedna poslana za Banju Luku, a jedna za Tuzlu.

Eksplozija se dogodila u 10:30 sati na benzinskoj pumpi Nešković. Nezvanično, automobil se zabio u aparat za točenje gasa koji je eksplodirao.

Na ovoj dionici magistralnog puta Zvornik – Bijeljina, u mjestu Šepak, kod benzinske pumpe Nešković saobraćaj je potpuno obustavljen, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh