Crna hronika

Jedna osoba poginula u eksploziji na benzinskoj pumpi kod Zvornika

Jedna osoba je poginula, a više ih je povrijeđeno u eksploziji na benzinskoj pumpi Nešković kod Zvornika, koja se desila jutros oko 10:40 sati.

Eksplozija kod Zvornika - Nezavisne.com

Kako je potvrdio glasnogovornik Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar, do eksplozije je došlo u mjestu Šepak, nakon koje je nastupio veliki požar na benzinskoj pumpi.

“Odmah nakon dojave naše ekipe uputile su se na mjesto nesreće u pratnji vatrogasaca koji su odmah pristupili lokalizaciji i gašenju požara”, kazao je Bobar.

Kako nezvanično saznaje “Klix” najmanje jedna osoba je smrtno stradala.

U ovom dijelu Zvornika trenutno je u potpunosti obustavljen saobraćaj.

Uzroci eksplozije na pumpi još nisu potvrđeni, a nezvanično, automobil se zabio u aparat za točenje gasa koji je eksplodirao. Više informacija očekuje se po završetku policijskog uviđaja.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh