Crna hronika

Svirepo ubistvo Milice Bajić (20) potreslo Lijevče

Smrtovnice Milice Bajić, 20-ogodišnje djevojke iz Trošelja kod Nove Topole, koju je, prije dva dana svirepo ubio Đurica Tadić (24), a potom se objesio u Razboju Ljevčanskom, i dalje izazivaju veliku žalost među stanovnicima Gradiške.

Milica Bajić - Srpskainfo.com

Tako je i u Srednjoj stručnoj i tehničkoj školi, gdje je Milica prošle godine završila za kulinarskog tehničara.

Milica Bajić među kolegama sa mature – Srpskainfo.com

Darko Golić, direktor ove škole, kazao je za “Srpskainfo“, pokazujući maturski pano razreda Milice Bajić, da je ona bila vrijedna, marljiva, lijepo vaspitana i po svemu primjerna učenica.

Vijest o njenoj strašnoj smrti nas je šokirala, ostavila bez riječi, njene profesore dovela do očaja. U školi vlada neka neopisiva tišina, u zbornici niko ne može razumjeti strašnu istinu, da je Milica ubijena i da je tako brutalno okončan njen mladi život, na svom početku – rekao je Golić.

U gradu na mnogim mjestima prijatelji, komšije, poznanici porodice Bajić kupuju vijence i cvijeće kako bi danas ispratili na vječni počinak Milicu Bajić, a njenim roditeljima, majci Vesni, ocu Perici i bratu Siniši iskazali neizmjerno saučešće u velikom bolu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh