Crna hronika

Sutra dženaza stradaloj djevojci Ajni Strukan

Zenica je obavijena tugom nakon što je jutros povredama podlegla mlada Ajna Strukan (28), koja je 9. decembra stradala u stravičnoj saobraćajnoj nesreći na Glavnoj gradskoj magistrali (GGM) .

Ajna Strukan- Avaz

Podsjetimo, nesreća se dogodila kad je vozač Amir Kovačević (28), upravljajući vozilom Peugeot, naišao GGM-om i pokupio Strukan i njenog momka Benjamina Burekovića na pješačkom prijelazu.

Nesretna Zeničanka hitno je operisana na Odjelu neurohirurgije, a zadobila je povrede karlice, vilice, ali i po život koban izljev krvi u mozak.

Nakon pet dana, nažalost, njeno srce prestalo je kucati i podlegla je povredama, a ovu tužnu vijest za “Avaz” je potvrdio njen momak Benjamin Bureković.

Dženaza-namaz stradaloj Strukan obavit će se u nedjelju poslije ikindija-namaza u Čaršijskoj džamiji, a ukop će se obaviti na mezarju Prašnice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh