Crna hronika

Ljubavna drama u Laktašima: Pucao sebi u glavu pred trudnom djevojkom

Prava ljubavna drama odigrala se u nedjelju u selu Bakinci kod Laktaša kada je B.S. (24) zbog neuzvraćene ljubavi pucao sebi u glavu u dvorištu porodične kuće njegove trudne djevojke D.M. pišu banjalučki mediji.

Policija RS - Ilustracija/Nezavisne.com

Nakon ranjavanja, mladić je sa teškim povredama prevezen na Univerzitetski klinički centar Republike Srpske, gdje se ljekari bore za njegov život.

Sve se odigralo u nedjelju oko 15.50 u dvorištu kuće djevojke, kada je B.S. došao da priča s njom.

“Nakon kraće rasprave B.S. je izvadio pištolj i pucao sebi u glavu, te je odmah prevezen u UKC Republike Srpske”, rekao je neimenovani izvor portala “Srpskainfo“.

Mještani Bakinaca pomenutom portalu su ispričali da godinama poznaju B.S. i D.M. i da se doslovno nikada nisu razdvajali, pa nikome nije jasno zbog čega je mladić digao ruku na sebe.

U policiji su rekli da im je u nedjelju oko 15.50 D.M. iz Bakinca prijavio da je u dvorištu porodične kuće B.S. iz pištolja ispalio hitac sebi u glavu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh