Crna hronika

Nesvakidašnja krađa: Radnice zatvorile staklena vrata, lopov iz sve snage udarao da pobjegne

U centru Zenice, u poslovnici Drogeria marketa, nedavno je zabilježena nesvakidašnja krađa.

Krađa - Screenshot

Naime, nepoznati muškarac, nakon što je počinio krađu i krenuo bježati zadesio se u neuobičajenoj situaciji, piše “Avaz“.

Radnica marketa zatvorila je vrata kako bi ga spriječila da pobjegne sa plijenom, do dolaska policije, međutim, to ga nije spriječilo da nasilno pobjegne iz objekta.

Iz sve snage, cijelim tijelom, kradljivac je udarao u vrata u namjeri da ih razbije i tako pobjegne, sve dok na kraju nije uspio u tome i istrčao kroz vrata koja su do tada već bila uništena.

Pogledajte video.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh