Crna hronika

Pokušaj ubistva u Krajini: Migrant izboden, osumnjičeni bježao od policije

U Cazinu je jučer u 15:45 minuta policiji prijavljeno da u naselju Mala Lisa muškarac leži povrijeđen.

Policija FBiH - Nezavisne.com

Odmah su reagovali pripadnici Doma zdravlja Cazin, kao i službenici PS Cazin, te dolaskom na lice mjesta zatekli povrijeđenu osobu iz Alžira.

Prvo je preveze u Dom zdravlja Cazin, a nakon toga i u Kantonalnu bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić, rekao je za USKinfo.ba, portparol Uprave policije MUP-a USK-a.

Ovo djelo okarakterisano je kao pokušaj ubistva, budući da se radi o teškim tjelesnim povredama, nanesenim hladnim oružjem u predjelu grudnog koša.

Istog dana, u 18:15 minuta, službenici PS Cazin su primjetili sumnjivo lice koje je počelo bježati, čim je spazilo policijske službenika.

Međutim, oni su ga sustigli i lišili slobode, te se nad njim provodi kriminalistička obrada. Radi se o državljaninu Libije, rođenom 1996. godine, potvrdio je Ale Šiljdedić, portparol Uprave policije MUP-a USK-a, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh