Crna hronika

U sudaru dva automobila povrijeđena četiri lica

Četiri lica su povrijeđena u sudaru dva automobila na magistralnom putu u Zvorniku, potvrđeno je večeras Srni u zvoričkoj Policijskoj upravi.

Policija - Ilustracija / Nezavisne.com

Portparol Policijske uprave Zvornik Miljan Bobar rekao je da u saobraćajnoj nezgodi, koja se dogodila u 16 časova, učestvovali automobili reno kojim je upravljao D.P. iz Zvornika i mercedes za čijim je upravljačem bio M.G. iz Srebrenice.

Povrijeđeni su vozač renoa D.P. i tri lica koja su se nalazila u automobilu mercedes.

Tri lica su prevezena u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći, dok je jedno lice upućeno na liječenje u Univerzitetski klinički centar Tuzla.

Policija je izvršila uviđaj tokom kojeg je potpuno bio obustavljen saobraćaj za teretna vozila, dok su automobili koristili alternativni pravac, prenose “Nezavisne“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh