Crna hronika

Užas u selu: Muž izbo suprugu osam puta, komšije je jedva spasile

Željko N. (38) iz sela Zabrđa kod Petrovca na Mlavi uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije suprugu Aleksandru Nenić, koju je osam puta ubo po tijelu.

zeljko-nenic-Facebook

Krvavi napad odigrao se u četvrtak u porodičnoj kući u Zabrđu. Motiv napada je višemjesečni sukob među supružnicima.

Po nezvaničnim informacijama, žena je duže vreme bila izložena nasilju od strane supruga koji ju je tukao, ali nije prijavljivala policiji.

Inače kako pišu lokalni mediji, Željko je navodno bio nasilan svaki put kada popije. U vrijeme kada se ovaj krvavi napad odigrao Aleksandra je bila sama u kući.

Napad su vidjele komšije koje su odmah pritrčale u pomoć nesretnoj ženi. Stavili su je u automobil i odvezli u bolnicu, a slučaj je odmah nakon toga prijavljen policiji.

Nakon ukazane pomoći u Domu zdravlja, ranjena Aleksandra je prebačena u Opštu bolnicu u Petrovcu, gdje je zadržana na daljem liječenju. Za sada nema podataka o težini njenih povreda, prenosi “Hayat“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh