Crna hronika

Užas u komšiluku: “Dođi pogledati kako ti sin se**a ženu”

Na čakovečkom Opštinskom sudu uskoro počinje suđenje 19-godišnjaku i njegovoj 38-godišnjoj majci iz Međimurja (Hrvatska) koji se sumnjiče da su imali incestuozni spolni odnos.

Stres - Fitnessdnevnik.com

Za 38-godišnju majku tužioci traže kaznu od četiri mjeseca rada za opšte dobro, a za 19-godišnjeg sina bezuslovnu kaznu zatvora u trajanju od četiri mjeseca.

Kako piše “Danica.hr“, oni su navodno imali spolni odnos u septembru prošle godine u porodičnoj kući. Ukućani su ih vidjeli pa su pozvali policiju.

Sin se tokom istrage branio da je pušio sintetičku travu galaxy i pio vino, pa nije bio pri sebi. Majku je, kaže, odnio iz kreveta u dnevni boravak i tamo se sve dogodilo, ali preko odjeće.

Majka je pak rekla da se te noći napila sa suprugom te su zaspali. Ničeg se, kaže, ne sjeća i ne zna da su imali spolni odnos.

Svjedok tvrdi da je vidio da su bili goli i imali spolni odnos pa je odmah probudio oca.

“Hej, dođi pogledati kako ti sin se*sa ženu”, rekao mu je navodno, prenosi “Index“.

Odmah su zvali policiju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh